Vinduer og døre

Trænger dine vinduer og døre til en udskiftning?

Hos Justesen Tømrer- og Snedker har vi specialiseret os i restaurering og udskiftning af vinduer og døre, herunder udskiftning af indvendige døre. Det er vigtigt med funktionelle og tætte vinduer og døre for at opretholde en god isoleringsevne i en bygning, ligesom det æstetiske også har stor værdi. Begge dele betyder meget, når I skal vælge jeres nye vinduer.

​Vi står til rådighed med professionel udskiftning af vinduer og døre for kunder i Vesthimmerland og omegn samt i det øvrige Nordjylland, så du bør ikke tøve med at kontakte os.

​Spar penge på varmeregningen med udskiftning af vinduer og døre

Gamle, nedslidte vinduer og døre kan være meget utætte, og du kan spilde flere tusinde kroner på unødvendig varme, som siver ud. Ved en udskiftning af dine eksisterende, ældre vinduer og døre, vil du med nye energivinduer og døre kunne opnå en god energibesparelse og fremover spare mange penge på varmeregningen hvert eneste år.

​Vi er eksperter i nye vinduer og døre

Som autoriseret isolatør og energivejleder har vi stor erfaring og viden, når det kommer til montering af vinduer og døre, og vi er derfor mere end villige til at tilbyde kyndig rådgivning og vejledning i forbindelse med montering af vinduer og udskiftning af døre. De nye vinduer og døre er langt mere klimavenlige, og derfor sparer du både på pengepungen og samvittigheden.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig!

Justesen Tømrer og Snedker ApS
Hestbækvej 87
9640 Farsø

(+45) 40 19 01 63
per@perjustesen.dk