​​AUTORISERET ISOLATØR & ENERGIVEJLEDER

loan

Mere end 35 års erfaring

ethics

Dækker hele Nordjylland

map

​PAPIRISOLERING UDFØRT MED FOKUS PÅ KVALITET​

Papirisolering har en egenskab, som gør, at varmen holdes inde, og kulden holdes ude. Når du som boligejer vælger at få papirisoleret din bolig, vil du derfor have mulighed for at reducere dine omkostninger til varme betydeligt.​

Gør dig en god investering med papirisolering

​Ved at få en papirisolering af sin bolig kan uden tvivl være en rigtig god investering for mange danske boligejere, og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest vil med ved brug af papirisolering kunne reducere sit årlige energiforbrug betydeligt, hvilket naturligvis vil føre til besparelser på ens udgifter til varme.

Udover du kan reducere dine månedlige omkostninger ved at investere i ny isolering til din bolig, har du samtidig mulighed for at modtage et tilskud fra dit energiselskab til arbejdet. 

Med andre ord: Muligheden for at spare penge kombineret med dine muligheder for tilskud gør alt i alt papirisolering til en glimrende investering, som kan spare dig for mange penge i det lange løb.

​​

Kyndig rådgivning om vores arbejde

​Når ens bolig skal isoleres, er det i høj grad en rigtig god idé at sørge for at rådføre sig med en erfaren fagmand, som står klar til at yde god og kyndig rådgivning igennem hele processen med papirisolering.

Med mange års erfaring indenfor isolering af boliger er vi hos Justesen Tømrer og Snedker altid klar til at rådgive dig trygt og sikkert igennem processen og sikre dig det bedste resultat..

Kontakt os i dag og hør mere om vores tilbud

​Er du boligejer, og ønsker du at få professionel hjælp til papirisolering, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 98 63 41 65 / 40 19 01 63 eller skriv på mail per@perjustesen.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi udfører primært opgaver inden for papirisolering i Himmerland og Nordjylland.

Få et godt tilbud fra din tømrer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer & snedker 

Justesen Tømrer & Snedker ApS

CVR: 31417600

Telefon: 98 63 41 65

Mobil: 40 19 01 63

E-mail: per@perjustesen.dk