​​AUTORISERET ISOLATØR & ENERGIVEJLEDER

loan

Mere end 35 års erfaring

ethics

Dækker hele Nordjylland

map

EFTERISOLERING​ TIL FORDEL FOR DIG OG DIT HUS​

Efterisolering af loft og tag er med til at sikre, at din bolig holder væsentligt bedre på varmen – og det er til gavn både for indeklima, miljøet samt for dine månedlige udgifter til varme.

Såfremt du har et hus fra før 1975, kan der være mange penge at spare ved at få lavet efterisolering. Dette skyldes, at der er stor forskel på, hvordan huse bliver bygget i dag i forhold til, hvordan huse fra før 1975 blev bygget.​

Få tilskud til din efterisolering

​Såfremt du som boligejer vælger at få lavet efterisolering af din bolig, kan du modtage et tilskud fra dit energiselskab. Reglerne er sådan, at du som boligejer kan få tilskud til alle former for energirenovering, du vælger at få lavet i din bolig – altså alt lige fra udskiftning af døre og vinduer til isolering, som er med til at reducere dit forbrug af energi.

Med muligheden for både at reducere sine omkostninger til varme måned efter måned samtidig med, at selve isoleringsarbejdet vil være tilskudsberettiget for dig som boligejer gør efterisolering til en god investering.​

God rådgivning og vejledning i forbindelse med vores arbejde

I forbindelse med at man som boligejer står og skal have lavet efterisolering, kan det naturligvis være en god tryghed at vide, at man kan få god og professionel rådgivning fra erfarne og kyndige fagfolk, som har et omfattende kendskab til fordelene ved at efterisolere sin bolig.

Justesen Tømrer og Snedker kan på professionel vis rådgive og vejlede dig trygt og sikkert igennem hele processen, således du er sikret det bedste resultat når du har brug for en efterisolering .

Vores rådgivning består af alt lige fra valg af løsning til hjælp ift. Ansøgning om tilskud.

Skal vi hjælpe dig med dit projekt

​Hvis du er interesseret i at få lavet efterisolering af din bolig, er du meget velkommen til at tage kontakt til os i dag på telefon 98 63 41 65 / ​40 19 01 63​ eller skriv en e-mail til per@perjustesen.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med efterisolering af din bolig og til at sikre dig det bedste resultat i forbindelse med isolering af din bolig i Himmerland og Nordjylland.

Få et godt tilbud fra din tømrer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer & snedker 

Justesen Tømrer & Snedker ApS

CVR: 31417600

Telefon: 98 63 41 65

Mobil: 40 19 01 63

E-mail: per@perjustesen.dk