Send mail til: per@perjustesen.dk

☎ Per: 40 19 01 63

Aut. isolatør og energivejleder

Hos Justesen Tømrer og Snedker ApS er din autoriseret isolatør og energivejleder.

Mere end 35 års erfaring

Hos Justesen Tømrer og Snedker ApS har vi i mere end 35 år lavet tømrer- og snedkerarbejde.

Dækker hele Nordjylland

Hos Justesen Tømrer og Snedker ApS dækker vi tømrer- og snedkerarbejde i hele Nordjylland.

Udskiftning af vinduer og døre foretages i hele Nordjylland​ - få nye vinduer eller nye døre i dag

​Trænger dine døre og vinduer til en udskiftning? Hos Justesen Tømrer- og Snedker har vi specialiseret os i restaurering og udskiftning af vinduer og døre, herunder udskiftning af indvendige døre. Det er vigtigt med funktionelle og tætte vinduer og døre for at opretholde en god isoleringsevne i en bygning, ligesom det æstetiske også har stor værdi. Begge dele betyder meget, når I skal vælge jeres nye vinduer.

Vi står til rådighed med professionel udskiftning af døre og vinduer for kunder i Farsø, Aars, Vesthimmerland og omegn, samt i det øvrige Nordjylland, så du bør ikke tøve med at kontakte os.

Spar penge på varmeregningen med udskiftning af døre og vinduer

Gamle, nedslidte vinduer og døre kan være meget utætte, og du kan spilde flere tusinde kroner på unødvendig varme, som siver ud. Med en udskiftning af dine eksisterende ældre vinduer til nye døre og energivinduer, vil du kunne opnå en god energibesparelse, og fremover kunne spare mange penge på varmeregningen hvert eneste år.

Vi er eksperter i nye døre og nye vinduer

Som autoriseret isolatør og energivejleder har vi stor erfaring og viden, når det kommer til montering af døre og vinduer, og vi er derfor mere end villige til at tilbyde kyndig rådgivning og vejledning i forbindelse med montering af vinduer og udskiftning af døre. De nye vinduer og døre er langt mere klimavenlige, og derfor sparer du både på pengepungen og samvittigheden.

Hvad koster udskiftning af vinduer? Og hvad med udskiftning af døre?

Prisen på at få foretaget en udskiftning af vinduer og/eller døre i sit hjem afhænger naturligvis af selve opgaven, da der skal tages højde for type og størrelse, samt om der er tale om nye døre og vinduer efter mål.

Inden vi giver en samlet pris på opgaven, indsamler vi derfor så meget viden om den pågældende opgave som muligt, hvorefter vi har mulighed for at give et uforpligtende tilbud. Uanset opgavens type og størrelse bliver du dog hos Justesen Tømrer- og Snedker altid mødt med konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre

​Hvis du nu overvejer, om det er tid til at give dit hus et æstetisk og miljøvenligt løft med fx nye vinduer, eller hvis behovet for udskiftning af døre har meldt sig, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon 98 63 41 65 / 40 19 01 63 eller send en e-mail til per@perjustesen.dk for at høre nærmere, og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med et tilbud på dine nye døre og vinduer. Vi ser frem til at hjælpe dig med din udskiftning af vinduer eller døre!

Justesen Tømrer og Snedker ApS er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti

Det siger vores kunder

Jørn Skov Stødkilde Jørgensen

"Utrolig den mand arbejder virkelig for kunden. Kan kun give de bedste anbefalinger. 10 stjerner."

Følg os på Facebook​

Følg med i vores hverdag via Facebook, hvis du vil vide mere om Justesen Tømrer og Snedker ApS

Gå til Facebook

Se vores brochure

Klik for stort billede.

​Se lidt af vores projekter her

Hvordan kan vi hjælpe?​

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Justesen Tømrer og Snedker ApS er dækket af Byg Garanti

Adresse

​Justesen Tømrer og Snedker ApS

Hestbækvej 87, 9640 Farsø

Rutevejledning

​KONTAKT

Telefon: 40 19 01 63

E-mail: per@perjustesen.dk

CVR: 31417600