​​AUTORISERET ISOLATØR & ENERGIVEJLEDER

loan

Mere end 35 års erfaring

ethics

Dækker hele Nordjylland

map

UDSKIFTNING af vinduer og døre foretages professionelt i hele Nordjylland

Trænger dine døre og vinduer til en udskiftning? Hos Justesen Tømrer- og Snedker har vi specialiseret os i restaurering og udskiftning af vinduer og døre. Det er vigtigt med funktionelle og tætte vinduer og døre for at opretholde en god isoleringsevne i en bygning, ligesom det æstetiske også har stor værdi. 

Vi står til rådighed ​med professionel udskiftning af døre og vinduer for kunder i Aars, Farsø, Vesthimmerland og omegn, samt i det øvrige Nordjylland, så du bør ikke tøve med at kontakte os.

Spar penge på varmeregningen med udskiftning af vinduer

Gamle, nedslidte vinduer og døre kan være meget utætte, og du kan spilde flere tusinde kroner på unødvendig varme, som siver ud. Med en udskiftning af dine eksisterende ældre vinduer til nye energivinduer, vil du kunne opnå en god energibesparelse, og fremover kunne spare mange penge på varmeregningen hvert eneste år.

Som autoriseret isolatør og energivejleder har vi stor erfaring og viden, når det kommer til udskiftning af vinduer og døre, og vi er derfor mere end villige til at tilbyde kyndig rådgivning og vejledning i forbindelse med montering af vinduer og udskiftning af døre.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Prisen forbundet med at få foretaget en udskiftning af vinduer og/eller døre i sit hjem afhænger naturligvis af selve opgaven, da der skal tages højde for type og størrelse, samt om der er tale om døre og vinduer efter mål. 

Inden vi giver en samlet pris på opgaven, indsamler vi derfor så meget viden om den pågældende opgave som muligt, hvorefter vi har mulighed for at give et uforpligtende tilbud. Uanset opgavens type og størrelse bliver du dog hos Justesen Tømrer- og Snedker altid mødt med konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer​

​Hvis du nu overvejer, om det er tid til at give dit hus et æstetisk og miljøvenligt løft med for eksempel nye vinduer, eller hvis behovet for udskiftning af døre har meldt sig, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Ring på telefon 98 63 41 65 / 40 19 01 63 eller send en mail til per@perjustesen.dk for at høre nærmere, og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig.

Få et godt tilbud fra din tømrer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer & snedker 

Justesen Tømrer & Snedker ApS

CVR: 31417600

Telefon: 98 63 41 65

Mobil: 40 19 01 63

E-mail: per@perjustesen.dk