✓ Autoriseret isolatør & energivejleder

âś“  Mere end 35 ĂĄrs erfaring

âś“  Dækker hele Nordjylland

RENOVERING AF BADEVÆRELSE eller Nyt Køkken​

Renovering af badeværelset er et af vores specialer. Fra små istandsættelser til udskiftning af hele badeværelset eller køkkenet.

​

Skal du have nyt køkken, eller trænger badeværelset til en gennemgående renovering, så ring til Justesen Tømrer & Snedker på Vesthimmerland.

Vi opsætter alle slags køkkener i boliger, ligesom vi også har mange års erfaring med renovering af badeværelser for både private, erhverv og det offentlige.

​

Totalløsning til køkken eller bad

Vores mangeårige erfaring med køkkener og badeværelser gør, at vi kan påtage os hovedentreprisen på eksempelvis renovering af badeværelse, nyt køkken eller ombygning, af et af rummene.​

​

Vi står dermed for planlægning og koordinering og sikrer derigennem en god byggeproces med et både funktionelt og æstetisk resultat til følge, når vi udfører renovering af badeværelse fra startrådgivning til slutoprydning.

​

Kontakt os for renovering af badeværelse eller andet

Påtænker du, at renovere dit badeværelse, eller drømmer du om nyt køkken, så kontakt​ Justesen Tømrer & Snedker på telefon 98 63 41 65 / 40 19 01 63 eller skriv på mail per@perjustesen.dk, for at høre om dine muligheder.

​

Her kan vi også give dig et uforpligtende tilbud på dit projekt med badeværelsesrenovering, vi kører i Farsø, Aars og resten af Nordjylland.​

Få et godt tilbud fra din tømrer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer & snedker 

Justesen Tømrer & Snedker ApS

CVR: 31417600

Telefon: 98 63 41 65

Mobil: 40 19 01 63

E-mail: per@perjustesen.dk