​​AUTORISERET ISOLATØR & ENERGIVEJLEDER

loan

Mere end 35 års erfaring

ethics

Dækker hele Nordjylland

map

Renovering af hus - Gl. Ulits præstegård​

​Justesen Tømrer og Snedker har stået for en gennemgribende renovering af Præste boligen i Gl. Ullits i Vesthimmerland kommune.

Som lokalt håndværker firma med mange års erfaring, har opgaven med at restaurerer boligen krævet både tømrer og snedker afdelingens deltagelse.

Efter mange års brug, trængte boligen til en renovering af alt fra ydermure, over isolering og lofter, til alle gulve, karme, trapper og køkken/bad faciliteter i huset.

​Restaurering af trappen

Den gamle hovedtrappe er nænsomt restaureret, og står nu som en flot adgangsvej mellem etagerne. Nedslibningen tog mange timer og krævede en hård hånd. Men da tømrerne kom ned til det rå træ, fik trappen nyt liv med maling og lak.

​Nyt køkken og bad

Husets originale køkken og bad var slidt op, og her har Justesen Tømrer og Snedker indsat moderne og funktionelt nyt køkken. Badeværelserne i huset har fået den store tur med nye fliser og sanitet.

Nye gulve og lister i hele huset

På snedker værkstedet er der blevet lavet en hel del specielle lister og et par vinduer efter mål. Det er gjort for at holde huset i det originale design, samtidig med at boligen er blevet moderniseret. Træ gulvene står nu igen flotte og blanke, efter en kærlig håndværker hånd.

Skal du have restaureret din bolig kan du trygt kontakte os- vi giver gerne et tilbud på din næste opgave.​

Få et godt tilbud fra din tømrer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer & snedker 

Justesen Tømrer & Snedker ApS

CVR: 31417600

Telefon: 98 63 41 65

Mobil: 40 19 01 63

E-mail: per@perjustesen.dk