​​AUTORISERET ISOLATØR & ENERGIVEJLEDER

loan

Mere end 35 års erfaring

ethics

Dækker hele Nordjylland

map

ISOLERING MED PAPIR ULD - KNAUF GLASULD & ROCKWOOL GRANULAT

For dig, som boligejer på Vesthimmerland, er isolering en investering i fremtidige besparelser. Vi er beliggende i Farsø nær Aars, og hos Justesen Tømrer og Snedker tilbyder vi isolering af hus og bolig i hele Nordjylland.

Der er flere forskellige måder, hvorpå man har mulighed for at isolere sin bolig. Fælles for de forskellige typer af isoleringsløsninger er, at de er med til at sikre, at du sparer penge på din varmeregning – måned efter måned. Se vores isoleringsarbejde længere nede.

Isolering er for dig som boligejer en god investering, og det er der flere gode grunde til:

  1. Du sparer penge på varmeregningen hver måned
  2. Du øger din boligs værdi
  3. Du får et bedre indeklima
  4. Du kan få tilskud fra dit energiselskab til køb af isolering
  5. Et reduceret forbrug af energi er til gavn for miljøet

Mange former for isolering tilbydes

​Hos Justesen Tømrer & Snedker tilbyder vi mange forskellige typer af isolering. Vi har stor erfaring i faget og kan derfor hjælpe dig med følgende typer af isolering:

God rådgivning til dit projekt

​Der findes mange forskellige typer af isolering, du som boligejer har mulighed for at vælge imellem, og det er naturligvis vigtigt, at du ender med at få valgt den helt rigtige løsning, der passer bedst til netop dit behov.

Hos Justesen Tømrer og Snedker står vi derfor selvfølgelig også altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige isoleringsløsning,

Herudover hjælpe vi dig desuden også med at ansøge om tilskud hos dit energiselskab, således du er sikker på at få det tilskud, som du måtte være berettiget til at få.

Kontakt os og få mere at vide

​Synes du, at muligheden for at spare penge på varmeregningen i de næste mange år frem lyder tiltalende, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme til at spare penge på varmeregningen med brug af isolering på telefon 98 63 41 65 / 40 19 01 63 eller skriv på mail per@perjustesen.dk 

Vi udfører hovedsageligt opgaver inden for isolering i Himmerland og Nordjylland.

Isolering af loftrum med papiruld isolering.​

Få et godt tilbud fra din tømrer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer & snedker 

Justesen Tømrer & Snedker ApS

CVR: 31417600

Telefon: 98 63 41 65

Mobil: 40 19 01 63

E-mail: per@perjustesen.dk